Damer

67.JPG

Valby BKs damer søger altid spillere:

Kvindefodbold i Valby Boldklub- hvor der er plads til alle-uanset niveau og baggrund.

Er du interesseret i at spille fodbold, og kunne du tænke dig at træne jævnligt samt spille kampe ind imellem, så har vi tre hold, to 7-mands på forskellige niveauer og et 11-mands i serie 1.

Se menuen under de enkelte hold, for at se kontaktinformationer på træner og holdleder.

Er du i tvivl om, hvilket niveau og dermed hold der passer dig bedst, er du meget velkommen til at kontakte klubbens Dameformand, Maria Fenger, enten telefonisk på 26 33 67 18, eller ved at sende en mail til mfenger5@gmail.com, hvor vi sammen kan finde det rette hold i forhold til dine ønsker og behov og du får desuden mulighed for at prøve træningen ad, inden du beslutter dig for, om du ønsker at tilmeldes i klubben.

Kontingentet er på kr. 500 og betales to gange årligt.