Grand Old Masters 7M P2

(7 mands)

 

HOLDETS SPONSOR:

KLIK PÅ LOGO FOR AT KOMME FREM TIL WITRAZ´S HJEMMESIDE

WITRAZ.jpg

OM OS

Rambøll leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for byggeri, transport, byudvikling, vand, miljø og sundhed, energi, olie & gas og management consulting.

 
Medarbejdere i arbejdsmøde
 

Find vores kontorers adresser her

Rådgivende ingeniører og andre eksperter

Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 13.000 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika.

Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed.

Rambøll arbejder inden for markederne: byggeri, transport, byudvikling, vand, miljø og sundhed, energi, olie & gas og management consulting.