Det kræver selvfølgelig at du har betalt din kontingent.

Alm. medlemmer (Herrer):      750 kr. pr. halvår

Alm. medlemmer (Damer):     500 kr. pr. halvår

Studerende (kopi af studiekort skal sendes til kasseren på trc@novozymes.com):           500 kr. pr. halvår

Ungdom:      800 kr. pr. år

Passive medlemmer:                   200 kr. pr. halvår

Du kan betale hertil:

Netbank : 53270370756 i Arbejdernes Landsbank

MobilePay: 51538377

Swipp: 51538377

*** husk at skrive navn på ***

Vær OBS på at hvis du skaffer en sponsor til dit hold eller til klubben, så har du FRI kontingent i et års tid, er dette tilfældet skriv det i kommentarfeltet.

Udfyld venligst derefter denne formular og tryk på "Ok" så får vores kasserer dine oplysninger, og han sørger for at registrere dig i klubben.

*** Udmeldelse kan KUN ske, ved skriftligt at kontakte kasseren på mail:  trc@novozymes.com ***

Vigtigt! Hvis du ønsker at tilmelde dit barn, så skal du bruge ungdommens formular som findes her: Ungdomstilmelding

Felter markeret med * skal udfyldes.
Der er indført vente liste på holdet. Kontakt holdets træner for at komme på en vente liste. Holdets træner kan findes via kontaktpersoner.
Sæt kryds hvis du er medlem af en anden klub (angiv hvilken i kommentar feltet)