De Frivillige

Det var en overrasket Rabie Bachnak som modtog en fornem hæder fra Danske Bank.

Ud af 2300 indstillede frivillige fra de små fodboldklubber i Danmark, blev Rabie én af de heldige, ikke så underligt med alt sit arbejde og engagement i klubben som ikke er gået ubemærket hen. Rabie blev indstillet af Martin Lås.

Danske Bank belønner disse vindere med et gavekort på 15.000 kr. til enten brug af spillertøj, træningsudstyr, træneruddannelse eller et fodboldevent. Der følger også 2 landskampsbilletter til Danmark mod Italien med alt hvad der hører til.

Juryen bestod af William Quist og Nikki Zimling og godt set af dem kan vi kun sige herfra, det er fuld fortjent at han får denne hæder!
Tak din Danske Bank for at tænke på de frivillige rundt omkring og stort tillykke til Rabie Bachnak.

Bliv frivillig i Valby Boldklub af 1912

En klub som vores eksisterer ikke mindst pga af alle de frivillige kræfter.

Som frivillig, kan man gøre en stor forskel for mange børn og unge i Valby. Især i den voksende ungdomsafdeling, er der brug for flere frivillige, så vi kan give børn og forældre de bedste betingelser. Man kan være frivillig i klubben på mange måder og måske har du nogen kompetencer, som Valby Boldklub med fordel kan drage nytte af. Det kan eksempelvis være:

·         Som holdleder for et hold.

·         Som dommer.

·         Hjælpe med at finde sponsorer til klubben.

·         Hjælpe til med praktiske ting i vores klubhus.

·         Hjælpe til ved sociale arrangementer.

·         Eller komme med ideer til, hvordan vi i Valby Boldklub, kan blive en endnu bedre klub at spille fodbold i.

Klubben kan altid bruge flere frivillige hænder, så er du interesseret i at give en hånd, i hvad som helst, skal du ikke tøve med at sende en mail til vbaf912@gmail.com eller kontakt én af klubbens kontaktpersoner.