www.valbyboldklub.dk

Velkommen til vores hjemmeside!

Har du ris eller ros kan du sende det til vbaf1912@gmail.com

God fornøjelse!

Formål

Det er hjemmesidens administratorers ansvar at udvikle klubbens hjemmeside og holde den opdateret i samarbejde med de personer, der har ansvaret for at opdatere holdenes sider.

Ambitionen er, at www.valbyboldklub.dk bliver klubbens virtuelle samlingspunkt.

Som medlem, træner, holdleder, frivillig, forældre eller andet skal du kunne finde alle de informationer, som du har brug for. Det er derfor vigtigt, at du hjælper til og sender os gode forslag, materiale, ris eller ros, da en hjemmeside aldrig bliver bedre end dens brugere gør den til.

Hvis du har materiale til hjemmesiden, en nyhed du gerne vil have ud til klubbens medlemmer eller lignende kan du sende det til klubbens administrator, som vil sørge for at lægge materialet på www.valbyboldklub.dk   Send en mail til vbaf1912@gmail.com

Hvis du har lyst til at give en hånd med sidste nyt så er der altid plads til en mere! Bare tag fat i administratoren, så skal du straks blive involveret i arbejdet med at sørge for at klubben har den bedst mulige hjemmeside.